Zatvori
Written by: on

Odgovor:

Studije pokazuju da mačke doista imaju sklonost prema ženama. Ovo favoriziranje može biti zato što žene imaju tendenciju da pokazuju više naklonosti prema mačkama, što utječe na veze mačaka koje imaju njihove ljudske skrbnike.

Ovo istraživanje pokazuje da je stereotip izopačene, nevaljane mačke uglavnom neutemeljen, što dokazuje da mačke formiraju čvrste veze s ljudima s kojima žive, uključujući muškarce. Međutim, veze ljubavi između ženki i njihovih mačaka, posebno odlazećih ženskih ženki s mladim mačkama bilo kojeg spola, jake su, a mačke obično bolje mogu manipulirati ženama dajući im poslastice i fizičku naklonost.Ovo je istraživanje također pokazalo da mačke imaju sjajna društvena sjećanja kada je u pitanju ljudska interakcija, a mačka će se možda sjetiti da se određeni čovjek poigrao s njom i biti će spremniji pokazati toj osobi naklonost kasnije.

Iako je spol dotičnog čovjeka imao značajan učinak, mačji spol nije bio važan, jer su pokazane i muške i ženske mačke koje sa svojim ljudskim obiteljima stvaraju snažne društvene veze. Iako je studija potvrdila ideju da žene i mačke često imaju posebne veze, studija je primijetila da se mačke također mogu čvrsto povezati s vlasnicima muškaraca.

Leave your vote

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Comments

0 comments

Be the first to comment here.

Ime
Email
Your comment

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.