Dobrodošli na portal 24sata.org koji vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge 24sata.org. Korištenjem bilo kojeg dijela portala, smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima, kao i da prihvaćaju korištenje sadržaja ovog portala isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
24sata.org je upoznat s koristenjem autorskih prava na sve sadržaje preuzetih od drugih izvora (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava iz ostalih izvora koji se nalaze na 24sata.org, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
24sata.org zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

24sata.org se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na druge web stranice. Sve sadržaje 24sata.org koristite na vlastitu odgovornost. 24sata.org ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

24sata.org poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, 24sata.org neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom iu slučaju teškog kršenja pravila 24sata.org.

Korisnicima 24sata.org strogo je zabranjeno:

– Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i / ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaj koji je štetan na bilo koji drugi način
– Objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
– Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
– Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– Objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
– Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i / ili hardvera i telekomunikacijske opreme
– Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Da li na web stranici ima kolačića treće strane?
Ima nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ove web stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogućujemo:

 • Društvene mreže
  Korisnici mogu dijeljiti objave na društevnim mrežama Facebook i Google+ koje postavljaju korisniku kolačiće.
 • Mjerenje posjećenosti
  24sata.org koristi servis za mjerenje posjećenosti, to je Google analytics.
  Ako želite onemogućiti da vam navedeni servisi spremaju kolačiće, možete to učiniti ovdje.
 • Oglašavanje
  Sve oglasne pozicije dostavljamo preko Google AdManager sustava za oglašavanje.Osim prikazivanja oglasa kroz naš sustav, još dodatno prikazujemo oglase iz Google Adsense mreže.
  Ako želite onemogućiti da vam navedeni servisi spremaju kolaćić, možete to učiniti na sljedećem linku: http://www.google.com/ads/preferences/html/opt-out.html.

Izmjene uvjeta korištenja

24sata.org zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. 24sata.org neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.