Zatvori
Written by: on

Odgovor:

“Kuc kuc.” “Tko je tamo?” “Prilika.” “Ne budi blesav. Prilika ne kuca dvaput!” Međutim, postoji prilika da se odvijaju časovi i radionice kako bi se naučilo biti smiješno. Uz to, postoje i drugi resursi, poput društvenih medija, koji mogu pružiti neke tragove za poboljšanje šaljivosti.

Krenite na tečaj    Oni koji žele naučiti kako biti smiješan mogu se pogledati u stand-up komediji, improvizacijskim ili glumačkim predavanjima, radionicama ili klinikama. Ova su mjesta posebno dizajnirana kako bi naučila ljude kako da budu smiješni, što ga čini izvrsnim mjestom za odgovore na pitanja.    

Idite u klub komedija    Jedan brz i prljav način da budete smiješni jest jednostavno krasti viceve profesionalaca. Ovo nije dobra strategija za ambiciozni stand-up, ali drugima može biti korisna.   

 Dođite na Twitter    Twitter broj znakova zahtijeva od korisnika koji žele biti smiješni da vrlo pomno razmisle o tome što će reći. Mnogo komičara stvorilo je imena za sebe smiješnim na Twitteru.    

Družite se sa smiješnim ljudima    Kao i odlazak u klubove komedije, druženje sa smiješnim ljudima može vam pomoći u poučavanju kako biti duhovit. Promatranje stvari poput teme i isporuke može vam pomoći u učenju na primjeru.   

 Otiđite u knjižaru ili knjižnicu    Ako sve drugo ne uspije, provjera ili kupovina šaljive knjige stari je standard za pomoć onima koji žele biti zabavniji.

Leave your vote

This post was created with our nice and easy submission form. Create your post!

Comments

0 comments

Be the first to comment here.

Ime
Email
Your comment

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.