The Game Awards 2017 – livestream

Za nešto više od sat vremena počet će The Game Awards 2017, jedan od najznačajnijih gamerskih događaja godine tijekom kojeg nas očekuje proglašenje najboljih igara godine, ali i nikad veći broj svjetskih premijera koje jedva čekamo da vidimo.

Naime, domaćin cijelog eventa Geoff Keighley već je putem svoga obraćanja preko promo videa na društvenim mrežama otkrio nekoliko detalja vezanih za te premijere, pa smo tako već doznali da nas očekuje novi trailer Metro: Exodusa, a trebali bismo vidjeti i Sea of Thieves (nadamo se s konačnim datumom njegovog izlaska), novu PUGB mapu i vjerojatno poneki detalj iz predstojeće Xbox One verzije, no to je tek početak.

Nešto konkretnije spekulacije govore da ćemo konačno vidjeti i novi prikaz Kojimine PS4 ekskluzive Death Stranding (Kojima, Guillerom del Toro i Norman Reedus bit će prisutni na samoj sceni tako da je novi prikaz spomenute igre vrlo izvjestan), upravo pristigle informacije kažu da nas očekuje i najava nove THQ Nordicove igre za koju se šuška da je u pitanju Red Faction koji bi se trebao odvijati na snijegom i ledom okovanim lokacijama.

Tu završavamo priču s gotovo sigurnim stvarima i okrećemo se onim manje sigurnim, no vrlo mogućim. Naime, već smo pisali kako je velika vjerojatnoća da nas očekuje i novi trailer za God of War koji bi trebao donijeti i konačni službeni datum njegovog izlaska (22.3.2018). Velika je šansa da ćemo vidjeti i novi trailer za Days Gone, a šuška se i o najavi Soul Calibura VI, novom prikazu Crackdowna 3, kao i otkrivanju nove Remedyjeve, odnosno Rocksteadyjeve igre koja je i dalje obavijena velom misterije (radi li se o Batman: Insurgencyju, novoj Superman ili Justice League igri ili pak nečemu sasvim drugom, zaista ne znamo). Naravno, ne trebamo zaboraviti ni mogućnost svjetske premijere nove Borderlands igre, koja je također vrlo izgledna.

Također, poprilična količina informacija govori kako bismo mogli vidjeti i trailer za neku od Telltaleovih nadolazećih igara – drugu sezonu igre The Wolf Among Us, odnosno finalnu sezonu The Walking Deada ili potpuno novog Telltaleovog IP-ja.

Dodatne glasine koje posljednjih 20ak dana kruže netom spominju i najave Devil May Cry V i Resident Evil 2 Remake igara, no nismo pretjerano uvjereni da ćemo iste vidjeti večeras, ali zato nećemo se iznenaditi ukoliko nas dočeka novi prikaz naslova kao što su Darksiders III, Red Dead Redemption 2 i Far Cry 5.

U svakom slučaju, uzbuđenja neće nedostajati, a što ćemo na kraju od svega nabrojanog i vidjeti, doznat ćemo vrlo brzo, stoga pridružite nam se i zajedno s nama gledajte uživo prijenos cijelog događaja.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar