Svileni top za cijelo ljeto

@wethepeoplestyle

Jednostavna i delikatna slip haljina u posljednjih nekoliko sezona postala je jedan od novih klasika. Kao dio trenda inspiriranog odjećom za spavanje, slip haljina u svaki ormar unijela je spoj minimalističke elegancije i ležerne siluete. Uz slip haljinu, posljednjih nekoliko sezona kao dio pidžama trenda obilježila su i pidžama odijela i elegantni ogrtači. Ove sezone novim ležernim klasicima pridružio se još jedan jednostavni komad inspiriran pidžama trendom.

Top od svile s tankim naramenicama donosi jednak spoj jednostavnosti i elegancije poput slip haljine u kratkom i nešto svestranijem izdanju. I dok slip haljina donosi cijelu kombinaciju u jednom komadu, svileni top u istom “slip” stilu donosi bezbroj mogućnosti.

@fakeleather

@fakeleather

Najčešće u neutralnim tonovima, ponekad ukrašen obrubom od čipke ili malim gumbićima, svileni slip top savršeni je izbor za svaku ljetnu kombinaciju. Dok će se njegov elegantan karakter odlično slagati s ljetnim poslovnim odijelom i ostatkom poslovne garderobe, u kombinaciji s traperom i lanom stvarat će zanimljiv i opušteni spoj različitih tekstura. Uz uvijek poželjne modele u crnoj i bijeloj boji, millennial pink i ostatak pastelne palete donijeli su svjež izgled ovom poznatom klasiku.

Ljetni top

@mstreinta

Kako bi svojoj garderobi dodali savršeni ljetni top koji možete nositi uvijek i svugdje, u nastavku smo za vas izdvojili nekoliko svestranih modela koje možete pronaći na policama omiljenih high street brendova.

BERSHKA

Ljetni top

Bershka

Ljetni top

Bershka

Ljetni top

Bershka

MANGO

Ljetni top

Mango

Ljetni top

Mango

PULL & BEAR

Ljetni top

Pull & Bear

Ljetni top

Pull & Bear

Ljetni top

Pull & Bear

UTERQUE

Ljetni top

Uterque

Ljetni top

Uterque

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Bershka, Mango, Pull & Bear, Uterque

The post Svileni top za cijelo ljeto appeared first on JOURNAL.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *