Square Enix ne garantira da ćemo na E3 sajmu doznati datum izlaska Kingdom Heartsa III, no za utjehu dobili smo novi set screenshotova,

Nakon što je Square Enix tijekom prošlotjednog japanskog D23 Expo eventa prikazao novi trailer za Kingdom Hearts III, pojavile su se informacije da će datum izlaska igre biti otkriven tijekom ovogodišnjeg E3 sajma, no te glasine iz Square Enixa su demantirali izjavom kako takvo što nije točno i da još uvijek nisu sigurni kada će datum izlaska spomenute igre biti otkriven.

Iako iz Square Enixa tvrde kako će Kingdom Hears III na PS4 i Xbox One konzole stići ove jeseni, činjenica da njegov datum izlaska vjerojatno neće biti poznat prije ljeta, mogla bi značiti da je pred developerima još dosta posla. Ipak, ubrzo nakon E3 sajma stižu nam i Gamescom i Tokyo Game Show, pa je isto tako moguće da ćemo tada dobiti datum izlaska predviđen nekad za blagdane. Naravno, sve su to za sada nagađanja tako da ćemo za službene informacije ipak morati još pričekati. Do tada, za utjehu, ostavljamo vas uz novi set screenova i artova iz igre.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar