Spyro Remaster trilogija sve bliža službenoj najavi, u prodaju navodno stiže ove jeseni

Nakon velikog uspjeha Crash Bandicoot N. Sane Trilogyja, Activision je odlučio iz mrtvih vratiti još jedan legendarni platformerski serijal s originalnog PlayStationa. Naravno, u pitanju je Spyro the Dragon, čiji povratak fanovi već duže vrijeme željno iščekuju.

Naime, glasine oko povratka zmajića Špire, aktualne su još od izlaska Crash Bandicoot N. Sane Trilogyja te su se intenzivnije proširile Sonyjevom najavom MediEvil Remastera, no kako Kotaku izvještava, izvori bliski samom projektu govore kako je u pripremi kompletna remaster trilogija u kojoj bi se po uzoru na onu s Crashom trebale naći prve tri igre s PSOnea. Sve tri igre navodno prolaze kroz identičan kozmetički tretman kroz koji je prošao i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, no još uvijek nije poznato radi li na remasteru ekipa iz Vicarious Visionsa.

Prema trenutno dostupnim, iako nepotvrđenim informacijama, službena najava Spyr the Dragon Trilogy remaster kolekcije trebala bi uslijediti vrlo brzo, a sama kolekcija u prodaji bi se trebala pojaviti na jesen, vjerojatno tijekom rujna, kada pada 20. obljetnica originalne igre. Baš kao što je bio slučaj Crash remaster kolekcijom, i Spyro kolekcija bi trebala biti privremena PS4 ekskluziva (navodno se radi o jednogodišnjoj ekskluzivi, kakva je navodno i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy), no za konkretnije informacije morat ćemo pričekati da se Activision službeno oglasi povodom ovog leaka.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar