Shadow of the Tomb Raider pred sutrašnjim velikim otkrivanjem, u prodaji ga očekujemo sredinom rujna

Nakon brojnih leakova i glasina, vrijeme je da istina konačno izađe na vidjelo – Shadow of the Tomb Raider je stvaran i njegovo službeno otkrivanje očekuje nas već sutra, a trebali bismo ga zaigrati sredinom rujna.

Službena Tomb Raider stranica danas je dobila mali update koji zapravo služi kao teaser za sve evidentniju sutrašnju veliku najavu igre, koja je donekle potvrđena i dodatnim kopanjem po HTML kodu sajta, koji između ostalog sadrži još nekoliko zanmljivih informacija.

Naime, detaljnom analizom HTML koda službene stranice franšize otkrivne su informacije prema kojima je Shadow of the Tomb Raider finale Larine origin priče te da bi igra na PS4, Xbox One i PC (nema riječi o platformskoj ekskluzivnosti) trebala stići 14. rujna.

Konketnije informacije trenutno nisu poznate, no ono što za sada znamo jeste da na igri radi Eidos Montreal, dok je Crystal Dynamics trenutno zauzet razvojem velike The Avengers igre. Naravno, sutrašnja najava igre podudara se i s pretpremijerom nadolazećeg Tomb Raider filma, koji u kina službeno dolazi 16. ožujka.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar