Shadow of the Tomb Raider je stvaran – iscurio logo i prvi art

Iako smo se nadali da ćemo najavu igre Shadow of the Tomb Raider vidjeti već na ovaj tjedan završenom E3 sajmu, to se ipak nije dogodilo, no za utjehu, danas su se na netu pojavile informacije koje sugeriraju da bi nova igra zaista mogla biti u razvoju te da bismo njenu najavu svakako mogli vidjeti ove godine.

Nakon pomalo bizarnog leaka iz Montrealskog Metroa, danas nam je stigao još jedan leak, ovaj put od strane TAKEOFF Creative marketinškog tima iz Los Angelesa, koji je inače specijaliziran za kreiranje promotivnih materijala za video igre, a koji je i ranije surađivao sa Square Enixom. Naime, novi leak donio nam je logo u nekoliko vrsta te prve promo artove za igru.

Kao što vidite iznad, velika je vjerojatnoća da se zaista radi o pravoj stvari, a svemu tome u prilog ide i činjenica da TAKEOFF Creative, iako sa sjedištem u Los Angelesu, ima svoje dizajnerske studije u Londonu, Lyonu i Montrealu, a kada k tome dodatmo i činjenicu da bi na igri umjesto Crystal Dynamica trebao raditi Eidos Montreal, nekako se sve kockice lijepo počinju slagati.

Ukoliko je ovaj leak autentičan, kada bismo eventualno mogli vidjeti najavu Shadow of the Tomb Raidera? Mi kažemo ove godine sigurno, a hoće li se to dogoditi na Gamescomu u kolovozu ili na ovogodišnjem The Game Awardsu, koji se održava početkom prosinca, još ćemo vidjeti.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *