Raskoš prikaza i raznolikost gameplaya u novoj petominutnoj Far Cry 5 4K demonstraciji

Nakon što smo se prije nekoliko dana detaljnije upoznali s plaćenicima koji će biti na našoj strani, vrijeme je da doznamo nešto više o samoj raznolikosti gameplaya koja će krasiti Far Cry 5.

Ekipa iz IGN-a objavila je novu ekskluzivnu gameplay demonstraciju u 4K prikazu koja nam ukratko predstavlja nekoliko različitih načina igranja igre, počevši od tradicionalnog šuljanja i tihe eliminacije protivnika, preko “snajperiranja” sa sigurne udaljenosti, pa sve do direktnog i veoma agresivnog Rambo pristupa.

Nova demonstracija nam također demonstrira kako akcija izgleda kada se udružimo s gore spomenutim pomoćnicima, ovaj put s fokusom na psa Boomera, snajperisticu Grace i profesionalnog bombaša Nicka Ryea. Kako sve to izgleda u pokretu i u raskošnom 4K prikazu, pogledajte ispod.

Far Cry 5 izlazi 27. ožujka, a moći ćemo ga zaigrati na PS4, Xbox One i PC platformama. Također, podsjećamo i na prilično zanimljivi Season Pass za igru, kojoi nam donosi tri potpuno različita story DLC-a, kao i Far Cry 3, koji će naknadno biti dostupan i za individualnu kupovinu.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar