Rainbow Six Siege prešao cifru od 25 milijuna igrača, Operation White Noise ekspanzija dostupna za vlasnike Year 2 Season Passa

Iako su ga mnogi otpisivali u samom startu, Ubisoftov timsko-taktički shooter Rainbow Six Siege je za nešto više od dvije godine od njegovog izlaska zaigralo preko 25 miljuna igrača.

Ova cifra obuhvaća sve tri raspoložive platforme kombinirano (PS4, Xbox One i PC), a ovu iznimno značajnu informaciju za naslov koji se u startu jako loše prodavao i kojem su mnogi predviđali brzu i bolnu propast, otkrio je Alexandre Remy, direktor Rainbow Six Siege brenda, usputno zahvalivši se igračima na ukazanom povjerenju.

Ova objava stigla je paralelno s novom Rainbow Six Siege ekspanzijom po imenu Operation White Noise, koja je trenutno dostupna na PS4, Xbox One i PC platformama, a koja u igru donosi novu Mok Myeok Tower mapu smještenu u južnokorejski Seoul, kao i tri nova operativca (Dokkaebi, Vigil i Zofia) zajedno s njihovim oružje. Kao i svaki put dosad, ova ekspanzija prvo je dostupna za vlasnike Year 2 Season Passa, dok će joj ostali igrači moći pristupiti od 12. prosinca.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar