Novi developerski video Wolfenstein II: The New Colossusa otkrio nove detalje o igri

Wolfenstein II: The New Colossus je definitivno bila jedna od najzapaženijih igara proteklog E3 sajma, a kakav nam
eksplozivni vatromet spremaju iz Bethesde i MachineGamesa doznali smo zahvaljujući novootkrivenim detaljima.

Naime, ekipa iz MachineGamesa objavila je novi dokumentarni video u kojem je otkrila nove informacije vezane za priču i gameplay Wolfenstein II: The New Colossusa, a doznali smo i na kakve su se poteze odlučili iz ovog švedskog razvojnog tima kako bi protivnike načinili još strašnijim i okrutnijim.

Tako nas u Wolfenstein II: The New Colossusu očekuje veći broj različitih tipova protivnika, uključujući i neke potpuno nove, dok je ionako zabavan gameplay zahvaljujući brojnim poboljšanjima podignut na još jedan viši nivo, zbog čega nas očekuje još eksplozivnije akcijsko iskustvo, bilo da se radi o znatno većem fokusu na stealth ili o dual-wield sposobnostima zahvaljujući kojima ćemo moći miksati najrazličitija oružja, kojih će ovaj put biti još više i koja će biti zabavnija no ikad.

Također, glavnom protagonistu i našem starom znancu, BJ Blazkowiczu aka Terror-Billyju, udahnuta je nova doza realnosti, zahvaljujući kojoj će se igrači lakše moći unijeti u njegovu ulogu.

Wolfenstein II: The New Colossus u prodaji će se pojaviti 27. listopada, a bit će dostupan u verzijama za PS4, Xbox One i PC.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *