Nova bridal kolekcija omiljenog srpskog dizajnera

Centralna tema svih Mihano Momosa kolekcija je oduvijek bila ljubav i svaki model koji je ikada kreiran je na svojevrstan način komunicirao ovu emociju. Tako su vjenčanice i bile kruna svake pojedinačne kolekcije, jer je sama njihova namena takva, da nedvosmisleno upućuje na slavljenje ljubavi.

Kolekcija Bridal 2018

Sasvim prirodno se pojavila potreba da Mihailo Anušić jednu celu kolekciju posveti isključivo vjenčanicama. Kolekcija Bridal 2018 je skup iskustava koje je dizajner imao sa svojim klijenticama, te je svaka djevojka koja je do sada obukla Mihano Momosa haljinu na dan svog vjenčanja bila inspiracija za nastajanje ove kolekcije. Ta interakcija provučena kroz prizmu Mihano Momosa iznjedrila je 14 lookova koji čine Bridal 2018. Cilj Mihano Momosa je nepromijenjen, svi modeli su osmišljeni da osiguraju maksimalnu udobnost uz poštovanje vrhunske estetike, a korišteni materijali to i garantiraju: svila, čipka, perje i til.

27

Rukom dizajnera ispisane su poruke, koje su on i klijentice vezali za pojam ljubavi, mogu se vidjeti na samim kreacijama. U Mihano Momosa svijetu na spomen ljubavi odjeknu Endless, Timeless, Eternity, Hero of my hearth, I belong with you, Serendipity, Forever, Complete… I te poruke Mihano Momosa ovom kolekcijom i šalje.

Ni jedna kolekcija do sada dizajneru nije bila ovako osobna kao ova. Stoga kampanju Bridal 2018 prati i video u kojem Mihailo opisuje svoj odnos prema brendu Mihano Momosa, ali i značaj svake pojedinačne klijentice, koja mu je dala šansu da svoj san podijeli s njom.

Uz to, Mihano Momosa otvara vrata svog ateljea i pruža kratak uvid u proces nastajanja kolekcije, kao i autenticne utiske nekih od Momosa Brides.

23-2

Brend pratite na sljedećim poveznicama: mihanomomosa.cominstagram.com/mihanomomosafacebook.com/mihanomomosa.

17-2

20-2

12-2

14-2

9-2

26

22-2

Fotograf: Dušan Petrović
Video: Danilo & Sharon
Model: Kristina Perić
Šminka: Mina Abramović
Frizura: Đuka Ivanović
Scenografija: Ksenija Josifović

The post Nova bridal kolekcija omiljenog srpskog dizajnera appeared first on Journal.hr.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar