Nakon 16 godina pauze, vraća nam se V-Rally!

Vjerovali ili ne, nekada popularni rally serijal V-Rally vraća nam se nakon 16-godišnje pauze. Da, dobro ste pročitali – posljednja igra iz ovog serijala, V-Rally 3 izašla je na PS2, Xbox, PC i GameCube platformama davne 2002. odnosno 2003. godine, a eto, punih 16 godina kasnije, Bigben Interactive, Kylotonn Racing Games i Maximum Games najesen će izdati četvrtu igru iz serijala, koja i nosi službeno ime V-Rally 4.

Ukoliko ste malo pozornije bacili pogled na developere i izdavače, mogli ste primjetiti da se radi gotovo o istoj postavi koja iza sebe ima prilično uspješne WRC i TT Isle of Man racing serijala, pa bismo se već sada usudili tvrditi kako je nova V-Rally igra u dobrim rukama.


To donekle potvrđuju i prve informacije i screenovi koje nam daju do znanja da bi autori igre trebali ostati dosljedni ranijim igrama iz serijala, istovremeno balansirajući između vizualno spektakla i simulacije. V-Rally bi nam trebao donijeti preko 50 različitih jurilica, među kojima bi se trebali naći modeli kao što su Porsche 911 Safari, Ford Mustang i Ford Fiesta RS RX, a koje bi igrači trebali moći dodatno nabrijavati i customizirati.

V-Rally je trenutno u razvoju za PS4, Xbox One, PC i Switch, a u prodaji bi se trebao pojaviti nekad tijekom rujna.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar