Na pomolu novi Splinter Cell? Amazon Canada ga već ima u svojoj ponudi..

Iako je prije samo nekoliko dana službeno najavio The Division 2, Ubisoft prema svemu sudeći sprema još poneko iznenađenje, a jedno od tih iznenađenja mogla bi biti i najava nove Splinter Cell igre tijekom predstojećeg E3 sajma.

Naime, Tom Clancy’s Splinter Cell 2018 danas se našao u ponudi kanadskog Amazona, a prije nego sasvim izvjesno bude uklonjena njegova produktna stranica, potrudili smo se ugrabiti i prigodan screenshot koji možete vidjeti ispod.

Ovom prilikom nisu navedene platforme niti datum izlaska igre, a ista nosi kodni naziv s aktualnom godinom na kraju i prefiksom E3, što nadalje sugerira da bi se moglo raditi o tome da se netko ranije izlanuo i otkrio prve detalje o postojanju igre koja je protekle dvije godine u više navrata spominjana, a čiju ćemo najavu vjerojatno vidjeti na predstojećem E3 sajmu.

O potencijalnoj novoj Splinter Cell igri pisali smo prije gotovo dvije godine, kada smo pisali o informacijama koje su još tada sugerirale kako Ubisoft radi na novoj avanturi Sama Fishera koja bi trebala označiti i povratak Michaela Ironsidea koji je nažalost u Splinter Cell: Blacklistu zamijenjen drugim glumcem.

Je li novi Splinter Cell doista u pripremi i očekuje li nas njegova službena najava već tijekom Ubisoftove E3 pressice, doznat ćemo već krajem proljeća.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar