Journal Man: Pametan sat čija baterija traje do 45 dana

Amazfit Bip je pametan sat koji želimo

Amazfit Bip je najnoviji gadget i modni dodatak robne marke Amazfit tvrtke Xiaomi. Bip je smartwatch ili pametni  sat koji ima bateriju čije trajanje je garantirano na preko 30 dana, u prosjeku njih 45.  Minimalističkog, jednostavnog i sportski elegantnog dizajna Bip ima i nekoliko jako cool karakteristika. Osim odlične baterije, krasi ga još ekran na dodir, GPS, barometar, geomagnetski senzor, PPG srčani senzor, troosni akcelerator za aktivnosti, sport i spavanje i sve je to sadržano u samo 31 gram težine ovog sata.

Lagan, praktičan i dopadljiv dolazi u četiri boje  te putem njega možete koristiti sve opcije koje inače krase pametan sat – e-mail, tekstualne poruke, pozive te se notofikacije raznih aplikacija pojavljuju na ekranu ovog sata. GPS je prilično detaljan tako da je mjerenja raznih aktivnosti i ruta s raznim usporednim statistikama  dostupno gdje god se nalazili. Bip bez problema s jednim punjenjem traje i živi 30 dana, a ako isključite neke od funkcija baterija lako potraje do 45 dana. Osim ovim odličnim performansama, Bip se ističe i sa cijenom – $99.99 USD, bez dostave – a brend dostavlja u Hrvatsku!

amazfit_bip_smartwatch_cinnabar_red_bike

Više o satu možete saznati na amazfit.com, a novosti brenda možete saznati i putem Facebook stranice i Instagram profila. U kakvim sve bojama dolazi ovaj model pogledajte u galeriji:

 

amazfit_bip_smartwatch_cinnabar_red_band
amazfit_bip_smartwatch_cinnabar_red_front
amazfit_bip_smartwatch_kokoda_green_band
amazfit_bip_smartwatch_kokoda_green_front
amazfit_bip_smartwatch_onyx_black_band
amazfit_bip_smartwatch_onyx_black_front
amazfit_bip_smartwatch_white_cloud_band
amazfit_bip_smartwatch_white_cloud_front

amazfit_bip_smartwatch_white_cloud_hand

Foto: Amazfit

The post Journal Man: Pametan sat čija baterija traje do 45 dana appeared first on Journal.hr.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar