Informacije o Resident Evil 2 Remakeu nikad bliže – stiže li velika najava već idući tjedan?

Resident Evil fanovi već polako postaju nestrpljivi čekajući da Capcom konačno službeno predstavi Resident Evil 2 Remake. Mnogi su očekivali da će Capcom igru predstaviti na nekom od prošlogodišnjih velikih gaming događaja, međutim to se na razočaranje svih ipak nije dogodilo, no izgleda da se našem čekanju polako ali sigurno nazire kraj.

 

Naime, Capcom je sinoć kasno po našem vremenu ažurirao svoje Resident Evil Facebook i Twitter stranice postavivši za profilnu sliku crno-bijelu pozadinu s kućom iz Resident Evil 7: Biohazarda preko koje se nalazi retro Resident Evil logo koji neodoljivo podsjeća na onaj koji je krasio PSOne Resident Evil igre te se podudara s crvenim retro natpisom koji je korišten prilikom inicijalne najave Resident Evil 2 Remakea.

Je li konačno vrijeme za otkrivanje prvih detalja Resident Evil 2 Remakea? Naravno da jeste – proteklih nekoliko dana netom kruže brojne glasine o skoroj najavi igre, a činjenica da nas samo tjedan dijeli od 20. obljetnice Resident Evila 2, skloni smo vjerovati da ćemo upravo na 20. rođendan igre, 21. siječnja, vidjeti i njegovo službeno razotkrivanje.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar