(FOTO) Urnebesno! Pogledajte kakve ‘koke’ šeću Zapruđem… doslovno

Zapruđanci su sve okrenuli na šalu i dobro se nasmijali

Temperature su ponovno pale i opet Zagrebom šećemo zabundani. No, te sreće nisu svi, barem ne što se tiče koka. Pravih. Naime, prije par dana netko je zamotao kokošju nogu u maramicu i ostavio je nasred puteljka između Balokovićeve i Adamićeve ulice u Zapruđu.

Očito je nekome prisjeo ručak pa je, umjesto koša za smeće u svom stanu, “slučajno” nožicu bacio kroz prozor. Ovaj prizor sa svojim je sugrađanima u grupi Zapruđanci podijelila Helena.

FOTO: Helena Šunnić / Zapruđanci
FOTO: Helena Šunnić / Zapruđanci

Zagrepčani ovaj put, kako to često biva, nisu svoje sugrađane sasuli negativnim komentarima, uvredama i optužbama već su sve odlučili okrenuti na šalu i dobro se nasmijati.

Naime, neki Zapruđanci pretpostavljaju da je to znak se u kvartu netko bavi “voodoo magijom” i da je Zapruđe puno “copernica” pa ovaj dio kvarta sada izbjegavaju u širokom luku: “Ja sam, htio sam maknut to s ceste, uzeo sam maramicu i kad sam vidio što je to u strahu sam bacio iz ruke skupa s maramicom, otrčao i iz predostrožnosti radi vudu čarolija od sada zaobilazim taj dio kvarta.”

Zapruđanci su preporučili da netko od (hrabrih) građana kokošju nožicu baci u kontejner kako u slučaju da je otrovna ne nastrada neki pas ili mačka.

No, u scenariju gdje nije otrovna, šaljivi Zapruđanci pohvalili su nepoznatog “počinitelja” jer je barem zamotao nožicu u maramicu budući da je vani hladno pa da ne bude golih nogu. Međutim, građani zamjeraju počinitelju što nožici nije barem nalakirao nokte kad se već toliko potrudio zamotati je i baciti nasred ulice. Onako, radi estetike.

Čini se da ova “koka”, odnosno preostali dio nje ima i poruku za sve “hejtere” jer ako pomnije pogledate, pokazuje vam srednji prst. Ah, taj Zagreb.

Post (FOTO) Urnebesno! Pogledajte kakve ‘koke’ šeću Zapruđem… doslovno je prvi puta viđen na Zagreb.info.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar