Final Fantasy XII: The Zodiac Age početkom veljače dolazi na PC

Final Fantasy XII: The Zodiac Age, remaster Square Enixovog PS2 hita Final Fantasy XII koji je ljetos izašao na PlayStationu 4, uskoro bi trebao stići i na PC.

Square Enix je službeno potvrdio kako će Final Fantasy XII: The Zodiac Age na Steam stići 1. veljače. Također, dobili smo i prve konkretnije informacije o onome što će ova verzija donijeti – tu prije svega mislimo na stalnih 60fpsa, podršku za 21:9 ultra wide monitore (to tri monitora za puni potencijal 48(16×3):9 prikaza), kao i New Game Plus i New Game Minus modove, tri dodatne background music opcije (originalna, reorkestrirana i soundtrack verzije) i još mnogo toga.

Također, potvrđeni su i bonusi za sve one koji igru putem Steama kupe tijekom njenog prvog tjedna prodaje u vidu posebne digitalne kompilacije od tri numere, novog Steam skida te 20% popusta prilikom kupovine igre.

Za one koji preferiraju fizička kolekcionarska izdanja, Square Enix je najavio posebno izdanje koje će koštati $149.99 a koje će se sastojati od digitalnog download koda za igru, službenog Collector’s Edition Steelbook pakiranja s kojim dolazi i ekskluzivni soundtrack, petodjelni Judge Masters set figurica i posebni šestokartični set artova.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar