Detalji pucnjave na Sigečici: Posao ili sukob oko parkirališnog mjesta?

U subotu oko 13.10 sati u Rapskoj 4a na zagrebačkoj Sigečici upucan je hicem iz pištoja u nogu 45-godišnji Dragutin Perhoč-zvani Gego, koji je prema podacima Poslovne Hrvatske bio odgovorna osoba u ugašenoj tvrtki Vjetrenik. U istoj tvrtci također je odgovorna osoba bio i pokojni Ivan-Ico Popovski, bliski prijatelj 2005. godine likvidiranog nogometnog menadžera Dine Pokrovca, piše Jutarnji list.

Nogometni menadžer likvidiran je svega stotinjak metara od mjesta gdje je upucan Perhoč, a što je bio povod jučerašnje pucnjave policija istražuje.

Neki očevici su navodno policiji rekli da je pucnju prethodio verbalni sukob Perhoča s jednim muškarcem, te da se nakon pucnjave sa mjesta događaja počinitelj udaljio u automobilu.

“Navodno je bila neka verbalna prepirka kod mjesta za invalide. Nisam ništa vidio jer sam bio u lokalu okrenut leđima. U jednom trenutku čuo se prasak kao da je pukla petarda”, ispričao je jedan muškarac.

Muškarac koji je pucao u Perhoča, prema riječima nekih očevidaca, odvezao se u bijelom manjem automobilu, a prema drugima u vozilu metalik sive boje.

Ne zna se je li povod propucavanja Perhoča bio sukob oko parkirališnog mjesta ili nešto drugo, piše Jutarnji.

>>> Detalji pucnjave u Maksimirskoj: Muškarac propucan na mjestu na kojem su svojedobno pokušali ubiti Vjeku Sliška

Post Detalji pucnjave na Sigečici: Posao ili sukob oko parkirališnog mjesta? je prvi puta viđen na Zagreb.info.


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar