Activision sprema svoju Battle Royale igru

Battle Royale scena, koja je iz dana u dan sve jača i veća, uskoro bi mogla dobiti još jednog velikog igrača. Fortnite Battle  Royale i PUGB trenutno suvereno vladaju scenom no sve su češće glasine koje govore da bi ovaj dvojac već ove godine mogao dobiti ozbiljnu konkurenciju i to u vidu nekolicine velikih AAA naslova koji trebali dobiti svoje verzije ovog moda.

Već neko vrijeme se šuška da bi i Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops IIII i Battlefield V trebali imati Battle Royale mod, a u trku sa svima njima mogao bi se uključiti i Activision Blizzard.

Naime, reporterka Wall Street Journala Sarah E. Needleman otkrila je putem Twittera kako Activision Blizzard trenutno razmatra da se priključi Battle Royale sceni. Ovom prilikom Needlemanova nije precizirala razmatra li Activision Blizzard razvoj potpuno nove igre ili možda ovaj popularni mod planira dodati nekoj od svojih postojećih igara – Call of Duty: Black Ops IIII već je u više navrata spominjan, no isto tako moguće je da je u planu dodavanje spomenutog moda u, recimo, Overwatch. Što nam to Activision Blzzard sprema? Doznat ćemo uskoro..


Cijelu vijest procitajte ovdje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar